موافقت آلمان با استقرار پاتریوت در نزدیکی اوکراین-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

موافقت آلمان با استقرار پاتریوت در نزدیکی اوکراین

وزیر دفاع لهستان گفت با همتای آلمانی‌اش بر سر پیشنهاد استقرار سامانه‌های دفاع موشکی «پاتریوت» در خاک لهستان با هدف محافظت از آسمان اوکراین به توافق رسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریوش بلاشاک»، وزیر دفاع لهستان اعلام کرد،‌ در پی برخورد مرگبار یک موشک در هفته گذشته به خاک کشورش، «کریستین لامبرشت»، وزیر دفاع آلمان به او پیشنهاد استقرار چند آتشبار سامانه پاتریوت در خاک لهستان برای محافظت از آسمان اوکراین را داده است.

 

به نوشته پایگاه «دیفنس نیوز»، بلاشاک روز دوشنبه توییتی را قبل از گفتگوی تلفنی برنامه ریزی شده خود با لامبرشت منتشر کرده و در آن نوشت: «من (به وزیر دفاع آلمان)‌پیشنهاد استقرار این سلاح در نزدیکی مرز با اوکراین راخواهم داد.»

 

وزیر دفاع لهستان بعد از گفتگویش با لامبرشت مجددا توییت دیگری را منتشر کرده و در آن نوشت: «وزیر دفاع آلمان تمایلش برای مستقر کردن پرتابگرهای سامانه پاتریوت در نزدیکی مرز با اوکراین را تایید کرده است» و این دو قرار است در ادامه بر سر تعداد این پرتابگرها،‌نوع آنها و زمان تحویل آنها به همراه مسائل دیگر به بحث بپردازند.

 

به نوشته پایگاه دیفنس نیوز، لامبرشت همچنین پیشنهاد داده جنگنده‌های مدل «یوروفایتر تایفون» نیروهای هوایی آلمان برای تامین امنیت حریم هوایی لهستان اعزام شوند.

 

اجرای این پیشنهاد باعث افزایش هر چه بیشتر نقش آلمان در حفاظت از آسمان‌های متحدان جناح شرقی ائتلاف ناتو بعد از آنکه برلین پرتابگر‌های سامانه دفاع هوایی پاتریوت را در «اسلواکی» مستقر ساخت، می‌شود.

 

ماه مارس گذشته، آلمان و هلند سه پرتابگر سامانه پاتریوت را برای محافظت از خاک اسلواکی به این کشور فرستادند و یک ماه بعد از آن هم آمریکا موافقت کرد یک آتشبار دیگر این سامانه دفاع هوایی را در آنجا مستقر کند. «براتیسلاوا» در راستای همراهی با حمایت‌های تسلیحاتی و نظامی متحدان غربی از اوکراین، اخیرا سامانه دفاع هوایی اس-300 خود را برای اوکراین فرستاد و سامانه‌های پاتریوت خلا منتج از ارسال آن را پر کردند.

 

در تاریخ ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) موشکی در روستایی در لهستان نزدیک مرز اوکراین سقوط کرد که دو قربانی برجای گذاشت. «آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان چهارشنبه گفت که این موشک بخشی از سامانه دفاع هوایی اوکراین بوده است. وزرات خارجه آمریکا هم گفت که درباره صحت نتیجه‌گیری لهستان اطمینان کامل دارد. پیش از آن اوکراین تلاش داشت روسیه را مقصر جلوه دهد. 

 

با این وجود روز یکشنبه «ماتیوس موراوسکی» نخست وزیر لهستان گفت که هنوز نمی‌توان مشخص کرد که چه کسی موشک به خاک لهستان شلیک کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار